Elakadt, lerobbant, balesetet szenvedett? Szórakozni vagy iszogatni volt, de nem szívesen hagyná ott autóját, ehelyett inkább azzal szeretne hazaérni, úgy, hogy közben nem kockáztatja jogosítványát?

Cikkünkben mindezekhez kaphat segítséget!

Autómentő Budapest: Több különböző autószállító trélerrel vagyunk felszerelve, amit 1400 kg súlyhatár felett szoktunk használni. 

Célunk ügyfeleink elégedettsége és az, hogy kéréseik megfizethető áron, gyorsan teljesüljenek. A hívástól számított lehető legrövidebb időn belül próbálunk a rendelkezésére állni! Mi a megbeszélt határidőre megérkezünk, nincs csúszás, késés, kellemetlenség... Állandó megbízás esetén egyedi árat biztosítunk az autószállításokra. Autómentő Budapest szolgáltatásainkat ajánljuk mindenkinek, akinek éppen úgy adódik, hogy szüksége van rá.

Ahhoz, hogy ne legyen szüksége autómentésre, fontos hogy betartson néhány alapvető tanácsot, ami az autóvezetés során elengedhetetlen.

Milyenek az autómentés árak fővárosi szinten?

Budapesten belül 8 000 Ft-tól + áfa

Milyenek a vidéki autómentő árak?

A vidéki autómentés szinte mindenkiél egy kilométer díjas szolgáltatás, melynek tarifája: 150 Ft + áfa.

fix sofőrszolgálat választási lehetőség mindazoknak, aki nem kötnek kompromisszumot az alkohol fogyasztás és saját autójuk kényelme kárára.

A Sofőrguru sofőrszolgálat azzal a céllal jött létre, hogy alternatívát nyújtson mindazoknak, akik szívesebben bízzák magukat és autójukat fix sofőrszolgálatra, mert egyetértenek vele, hogy a megfontolt, felelősségteljes, nyugodt ugyanakkor magabiztos vezetési stílus jellemezi.

A non-stop sofőrszolgálat célja, hogy Ön a szabadidejét teljes mértékben kihasználva, bátran szórakozhasson, élvezze szerettei, barátai, kollégái társaságát, nyugodtan kikapcsolódjon abban a biztos tudatban, hogy ha fáradt is vagy alkoholt fogyasztott, Ön biztonságban, saját autójával hazajut sofőrszolgálatunk segítségével.

A sofőrszolgálat árakkal kapcsolatosan pedig kérhet segítséget akár telefonon, akár weboldalunkon böngészve is...

Hogy történik az autómentés amikor 4 fő van egy lerobbant autóban?

Ebben az esetben terepjáróval és utánfutóval működik az autómentés Budapesten és a régióban.

A böngészőbe elég csak beírni, hogy autómentés Budapest, vagy autómentő Budapest és máris megtalál minket!

Már mi magunk is eszközölhetünk önmagunk számára autómentőt Budapesten. Sokunknak sajnos nem mindegy, hogy  mennyibe is fog ez nekünk összességében kerülni... Talán nem kevés pénzt kell majd még a javításra is rááldozni a továbbiakban, amit előre nem is tudhatunk... Persze ezt csak akkor tudjuk igénybe venni, ha van rá lehetőségünk, hogy az autónkat ott tudjuk hagyni ahol éppen cserben hagyott minket, és még értünk is tud jönni valaki, aki elvisz oda, ahol tudunk bérelni egy autómentőt. A másik fontos szempont, hogy ezt a megoldást választani tudjuk, az az, hogy ha mi nem is, de legyen valaki, aki tudja kezelni a gépkocsink elszállításában részt vevő járművet. Ezeket az autómentőket akár pár órára is ki tudjuk bérelni, de egy egész nap is a rendelkezésünkre állhat, hogy elvégezzük a mentési feladatot. Műszaki mentés esetén ha lehet, fordítson figyelmet arra, hogy a kijelölt leállósávban, megfelelően és felkészülten várja a segítséget! A baleseti mentésnél szintén lényeges a szabályok betartása, különösen addig, amíg az erre szakosodott segítség a helyszínre érkezik. Ha lehet, már ne okozzon nagyobb bajt a meglévőnél!