Amennyiben a fővárosban sofőrszolgálatra van szüksége, keresse a Sofőrguru sofőrszolgálat Budapestet éjjel-nappal. Autómentő kollégánk biztonságban hazajuttatja Önt - nem kell azon gondolkodnia, hogyan juthat haza, ráadásul a saját autójában kényelmesen utazva. Csupán annyi a dolga, hogy tárcsázza a Sofőrgurut és megrendelje szolgáltaásunkat! Autómentő diszpécserünk is az év minden napján állnak a bajba jutott autósok rendelkezésére! Non-stop Sofőrszolgálat: Sofőrbérlés 0-24h-ig - Reptéri transzfer - Szerviz fuvar - Teherautós fuvar - Rendezvény - Flottamozgatás 

Sofőrszolgálat árak tekintetében éles versenyt tapasztalhatunk a piacon, szerencsére kiemelkedő helyen állunk ebben a tekintetben. Egyébként pedig az árverseny ebben a szegmensben is kedvező az ügyfélnek, szóval örüljünk neki!

Non-stop elérhetőek vagyunk, hiszen szolgáltatásainkra bármikor szükség lehet! Szakterületünk az autómentés, ezen a területen már több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk! Kollégáink maximális körültekintéssel szállítják megrendelőinket a javítás helyszínére!

Ráadásul nagyon kedvezőek az autómentő árak!

Eszközeink és autómentésre használt gépparkunk folyamatos fejlesztéseken megy keresztül, amellyel igyekszünk megfelelni a folyamatosan változó fuvarfeladatoknak. Pl: lapos, alacsony autókhoz („leültetett” vagy sportkocsik), kerék vagy gumi hibás járművek mentésére billenő, alacsony platós autómentő járművel érkezünk.

Minden kollégánk nagyon jó kommunikációs képességű, több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakemberek, akik az összes járműre érvényes jogosítványokkal, valamint a kiegészítő vizsgákkal is rendelkeznek. Minden helyzetben tudásuk legjavát nyújtják.

Autópálya: Az autómentés során talán a legveszélyesebb helyszín, ahol bajba kerülhetünk. Mivel a segítségkérés itt a legnehezebb, a körülmények is itt a legveszélyesebbek, ezért próbálunk segíteni, mit tegyen baleset vagy műszaki probléma esetén.

A leállósávot csak rendkívüli esetben, vészhelyzetben használhatják az autósok. A leállósáv az egyik legveszélyesebb hely, semmilyen járműnek nincs ott helye, kivéve a műszaki hiba vagy pl: sofőri rosszullét miatt leállított autót. Pihenésre és haladásra tiltott a haszálata. Ezekben a helyzetekben kifejezetten jól jön a műszaki mentés, különösen ha elérhető közelségben is akad ilyen jellegű segítség!

Haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot egy autómentő céggel telefonon! Ha lemerült, vagy valami oknál fogva nincs önnél mobiltelefon, akkor az autópályákon megtalálható segélyhívót használhatja! Ehhez induljon el a leállósávban, hamarosan találni fog egy készüléket, és ha szerencséje van olyat, ami működik... Az autómentőnek szüksége lesz a pontos tartózkodási helyre, addig ne hívjon segítséget, ameddig nem derítette ki, hogy pontosan hol tartózkodik. Az aktuálisan elérhető autómentés árakról érdeklődjön telefonos elérhetőségeinken.