AUTÓMENTÉSAUTÓMENTŐSOFŐRSZOLGÁLATSOFŐRSZOLGÁLAT ÁRAKBALESETI MENTÉSMŰSZAKI MENTÉS bármit el tudunk intézni amit csak szeretne mindenre van megoldás

 

 


Esetleg Ön valamilyen szerencsétlen okból kifolyólag sajnálatos módon balesetetokozna  és szüksége lenne egy baleseti mentésre, akkor hívjon minket bizalommal és kollégáink az Ön segítségére szolgálnak. Cégünk vállalja a károsodással  szenvedett járművek mentését és elvívését ez az a fogalom amit baleseti mentésnek hívunk. Hívja autómentőinket bizalommal ha baleseti mentésre lenne sajnos szüksége.

Az év minden napján és minden  napszakában munkára készen létezünk és igyekszünk mielőbb a segítségére jutni akár a műszaki mentésre is hivatkozhatunk ebben a kategóriában. Megfelelő gépállománnyal  és  szakmaitapasztalattal próbálunk az Ön igényeihez állni. 3.5 tonnáig  gyakorlatilag mindent el tudunk szállítani műszaki mentéskor.

Az autómentés során potenciálisan a legveszélyesebb utak, amelyeken műszaki hiba elő szokott kerülni. Mivel a segítség kérés itt a legnehezebb, a körülmények itt a legszőrnyűbbek, ezért próbálunk segíteni, mi a teendő baleset, vagy baleseti  hiba esetén amivel az autómentő munkáját is megsegítik.

Az összestudnivaló amit az autómentésről vagy akár a sofőrszolgálatról érdemes nézegetni

Vállakozásunk 0-24 hívható sofőrszolgálat árakkal kapcsolatosan! Szakterületünk az autómentés, amelyben már több évtizedes tapasztalattal szolgáljuk ki az ügyfeleinket! Kollégáink maximális körültekintéssel járnak el megóvva a járműveket a további sérülésektől, ezért se mehetünk el szónélkül az mellett hogy milyen autómentőt hívunk fel.

Eszközeink és autómentésre használt gépállományunk folyamatos fejlesztéseken megy át, amellyel igyekszünk jót tenni a folyamatosan változó szállítási feladatoknak.

Minden kollégánk nagyon jó beszélő fejlesztésű, több éves tapasztalattal rendelkező, profi autómentő. Kollégánk az összes járműre érvényes papírokkall, valamint a kiegészítő vizsgákkal  is szolgálnak. Minden helyzetben tudásuk legjavát adjuk az autómentéssel kapcsolatban.

Vállalkozásunk vízhangja tökéletes, ügyfeleink sok év múltán is megfelelően nyilatkoznak akár a sofőrszolgálatunkról. Mindezek mellett  az autómentés szolgálatban lévő munkatársunk kiválasztja - az Önök által nyújtott információk kezdetén– a legmegfelelőbb autómentőt, ami nagyon rövid időn belül indul a megadott terepre. Mindenre tudunk lehetőséget, azonban ennek érdekében fontos  a megfelelő információ áramlása, ezért se mindegy hogy megkrédezi e akár a sofőrszolgálat árakat a vonal másik végén vagy csak kihívni a sofőrszolgálatot.

A szállítás  területen történik a további kérdések pontos értelmzése, miután az autómentőnk megállapította a meghibásodás pontos okát (amennyiben ez a helyszínen megállapítható). 

Ha sofőrszolgálatot keress ne habozzon, mi vagyunk a tökéletesek!