A lehető legrövidebb időn belül indulunk az autómentés  segítségére. Amennyiben nincs lehetősége a járművet szállítás után elhelyezni, úgy telephelyünkön a tárolás is megoldható az autómentés Budapest  .Sajnos előfordul, hogy az ember olyan balszerencsés, hogy többször is találkoznunk kell autómentéssel kapcsolatban, ilyen esetben már a második alkalomtó az autómentés árak l kedvezményes áron nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Kívánjuk, hogy ne legyen a sofőrszolgálat Budapest  törzsutasunk, de ha mégis így alakul, soha nem élünk vissza helyzettel, tényleg a segítségnyújtás a célunk.Országon belül, ha autópályán áll le az autó, három órát maradhat ott, három órán át rendelkezhet arról, hogy ki szállítsa el, vagy próbálhatja megjavítani. Ha letelik a z autómentő három óra, az autópálya-kezelő elszállíttatja az autót a szerződött autómentővel. A rendőrség abban az esetben rendelkezhet ilyenkor, ha valami okból Ön nem  az autómentő beszámítható,például megsérült.Mi a különbség az autómentő Budapest  és az autószállítás között?Ha a gépkocsija cserbenhagyja Önt,  bárhol is legyen, az autómentés egyetlen telefonhívással rendelhet autómentést. Legyen szó külföldről, belföldről, Budapestről egyaránt hívhat minket éjjel nappal!

Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált, azaz nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében az autómentő árak  történik, de gyakorlatilag azonos a sofőrszolgálat árak  feltételek igazak, mint a mentés esetében.Bármikor a sofőrszolgálat  előfordulhat velünk egy olyan szituáció, hogy autónk lerobban, akár az autópályán vagy egy elhagyatott területen, ahol nem tudunk segítséget kérni a közelben, vagy a sofőrszolgálat  ha tudunk is, akkor valószínűleg nem szakértő segítséget kapnánk. Ilyen esetekben az autómentés szolgáltatás lehet a legkézenfekvőbb megoldás.