A jelenleg saját tulajdonú 65.000m2 területű homlokzati állvány lehetővé teszi cégünk számára, hogy megrendelőit azok egyéni igényei szerint szolgálja ki megfelelő minőségben és mennyiségben.

homlokzati állvány nagy függőleges falfelületek szigetelési, festési, szerelési munkákhoz biztosítják a legbiztonságosabb megoldást az alkalmazottaink számára.Az állványok mint folymatok esetében az ár kiszámítása elsősorban a munkaszintek kívánt szélességétől, terhelhetőségétől, a falfelület tagoltságától, magasságától, háló-, esetleg ponyvaborítás alkalmazásától,valamint a házhoz történő rögzítési lehetőségek számától és módjától is nézhetjük

A cég irány elve, hogy hozzájáruljon az európai építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia kivitelezésével megteremti a biztonságos munkavégzéshez szükséges szabályokat. Ennek köszönhetően a homlokzati állványépítést komplex szolgáltatásként nyújtja vevői számára.

Ha kisebb homlokzati állvány felület egyidőben való elérhetősége a munka, akkor az állvány kölcsönzés a jó megoldás. Homlokzati állványaink alap vastagsága 0,73 m, munkaszintek magasságilag 2 m-ként vannak kialakítva, még a állványoknál a méret mindhárom irányban szabadon választható és legtöbbször csak a legfelső szint épül munkavégzésre alkalmas kinézésre. A fekvő fém állványok kisebb panelek beltéri felújításokhoz alkalmazhatóak, akár lépcsőre is felrakhatóak. Könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően bármikor lassan átrakhatóak és akár 12m magas járólapmagasságig felépíthetőek az homlokzati állványok.

Homlokzati állvány árak mert nem mindegy hogy mennyii pénzt dobunk ki a szerkezetekért? Ha homlokzati állványok között is nagyon sok minden számíthat, akár az anyaga, márkája, szerekezet így természetesen az áraik is változnak folyamatosan, Mielött megvenne egy állványt keressen utána hogy a homlokzati állvány áraknak megfelelő biztonságot nyújt éppen az adott termék.

Válalkozásunk dolgzói azon lesznek, hogy Önnek a leginkább gazdaságos állvány kölcsönzési típust ajánlja, a legjobb ár/érték arányban,mert nem biztos, hogy mindig a legolcsóbb a legkifizetődőbb megoldásnapjainkban.

Amellett, hogy az állvány bérlés egy ideges munkafolyamat, és kőkemény szabályozásnak kell megfelelniük az állványozócégeknek, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ez egy izgalommal, és kihívásokkal teli munkamorál, amely nagy kitartást, odafigyelést szán az állvány kölcsönzéssel foglalkozó cégeknek.

Ha a web felületen rákeresünk erre a témára,akkor különböző érdekes állvány bérlési gyakorlatokról szóló anyagokat fedezhetünk fel, mind a hazai piacra, mind pedig a külföldire vonatkozóan.

Mért kell utána járni a  zsalunak ha megszeretnénk venni?

zsalu az építésben az öntött épületszerkezetekhez használt öntőforma, amely készülhet fenyőből, plasterből, fémből, esetleg szőtt, font favesszőkből, szálas anyagokból.  A zsalu felül vízszintes részekből(deszkázat vagy fémlemezek, gerendák) van, amelyeket vízszintes és/vagy ferde támasztó elemek (merevítések, dúcok, oszlopok)tartanak.  Az zsalu illesztését falécezés esetén hevederekkel, ácskapcsokkal, szegekkel, ékekkel stb. valósítják meg

Zsalu bérlés mert nálunk mindent megkap!

Az építőmesterek/zsaluzóácsok e tervek alapján helyezik el a zsaluléc a megfelelő pozícióba, ezáltal meghatározva az épülő szerkezet végleges alakját. A zsaluzási terveket minden esetben a kiviteli tervcsomag alakítja amely alapján az épületet felépítik ezért is szoktak zsalu bérlést intézni az építőipar cégek Előre elhozatala vasbeton-szerkezeteknél ezeken a terveken felül gyártmány szintű zsaluzási terveket is készíteni kell mely az előre gyártásból adódó specialitásokat is feltünteti és csak így tudnak szabály szerűen zsalu bérlés miatt írjon nekünk üzenetet. A zsaluzási terveknek a látszóbeton felületek tervezésénél különösen fontos szerepe van, mert a zsaluzás minősége és pozíciója nagymértékben behatárolja a látszóbeton-felület állításához.