Mivel keresheti meg a Sallai Öntödét?

Öntödei szolgáltatásunkról címszavakban:

Megrendelésektől függően gyártunk alacsonyan, közepesen és magasan ötvözött acélöntvényeket egyaránt. Az élelmiszeriparban sűrűn használt és magasan ötvözött acélöntvények a szivattyúalkatrészek, húsdaráló csigák, paprikaőrlő lapok... A mezőgazdaság számára ugyanakkor legalább alacsonyan és közepesen ötvözött acélöntvényeket, gépalkatrészeket értékesítünk. Jellegzetes öntvények ezek közül is az erőgépek, kaszálógépek, gyepápoló berendezések.

Precíziós öntödeként is számíthat ránk, ennél az öntési eljárásnál az egyediségen van a hangsúly, olyat is előállítunk, amit máshol nem tudnak Önnek megoldani!

Az acélöntvények anyag-összetételét spektrométerrel ellenőrizzük, ami egy erre alkalmas eszköz és arról minőségi bizonyítványt állítunk ki.

3d nyomtatás formatervezők és szerszámtervezők, valamint fröccsöntők számára is új távlatokat nyit meg. Jelentős segítséget nyújt ahhoz, hogy terméke minél gyorsabban piacra juthasson. A 3d nyomtatási technológia az oktatás, az autóipar és a műanyagipar számára nyújt forradalmian új lehetőségeket.

Amióta a 3d nyomtatás előtérbe került, azóta szubtraktív eljárásnak is szokták nevezni. A 3d nyomtatás egyike a 21. század forradalmian új technológiáinak, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott nyomtatók száma és áruk meredeken csökken. 

3d nyomtatás egy új technológiás nyomtatóval történik amely egy olyan eszköz, amivel három dimenziós tárgyakat lehet alkotni digitális modellekből. Jelenlegi fő alkalmazásterülete a gyors prototípuskészítés illetve hobbi szintű használat, de a technológia fejlődésével az ipari és orvosi alkalmazásra is rövidesen lehetőség lesz. A 3D nyomtatás egy additív gyártási eljárás, vagyis vékony rétegek lerakásával készít tárgyakat, szemben a hagyományos megmunkálással.